Familiewapen Henket.Meer genealogische gegevens en historische artikelen vind u op de website Genealogie Henket Henquet.

Aanvullingen en correcties zijn altijd welkom via webmaster@breurhenket.com, of op het volgende postadres: Breur Henket, Prof. P. Willemsstraat 29/b, 6224 CC te Maastricht.

 

 

 

Plattegrond kerkhof bevestigd aan de kerkhofmuur.

Adresgegevens kerkhof: Ursulinenweg 2, 6212 NC te Maastricht - Parochie Allerheiligste Verlosser en H. Petrus. Ursulinenweg 2 - Google Maps.

 

U kunt een plekje "aanvragen" op deze webpagina voor een overleden voorouder, begraven op dit kerkhof. Het graf hoeft niet meer daadwerkelijk aanwezig te zijn; op het de pagina Verdwenen of geruimde grafmonumenten kunt U geruimde graven aantreffen en laten "bijplaatsen".

Stuur of mail een foto (kopie) van het graf en de gegevens van uw voorouder(s), naar webmaster@breurhenket.com. Zo kan - met uw hulp - deze website verder uitgebouwd worden. Heeft U nog oude bidprentjes (doodsprentjes of gedachtenisprentjes)? Deze zijn ook welkom. Wilt U dat een foto van een graf van een persoon geboren ná 1921 verwijderd wordt, b.v. uit privacyredenen, laat dat dan ook even weten.