Familiewapen Henket.Meer genealogische gegevens en historische artikelen vind u op de website Genealogie Henket Henquet.

Aanvullingen en correcties zijn altijd welkom via webmaster@breurhenket.com, of op het volgende postadres: Breur Henket, Prof. P. Willemsstraat 29/b, 6224 CC te Maastricht.

 

 

 

Plattegrond kerkhof bevestigd aan de kerkhofmuur.

Adresgegevens kerkhof: Ursulinenweg 2, 6212 NC te Maastricht - Parochie Allerheiligste Verlosser en H. Petrus. Ursulinenweg 2 - Google Maps.

Koster: Dhr. Gťrard Felix.

Beheerders kerkhof: Pierre Swaen en Lilian Swaen-Mordang tel. 043 321 44 19.

Grafdelver is Dhr. Andrew van Thor Uitvaartverzorging Van Thor.

 

 

Bereikbaarheid met openbaar vervoer:

bij het station van Maastricht: buslijn 4 naar het Villapark nemen, uitstappen St. Lambertuslaan in de wijk St. Pieter en dan helaas nog een kwartiertje lopen naar het kerkhof, richting BelgiŽ en oriŽnteren op de kerktoren richting ENCI. De lokale bordjes geven dit wel aan. Geschatte reisduur ongeveer 1 uur. Vanaf 11 december 2016: lijn 7 zal tussen station, centrum en Villapark/St. Pieter het traject van de huidige lijn 4 vervangen, daarnaast zal lijn 7 rijden tussen station, centrum en de wijk Caberg.

Ook kunt U een plekje "aanvragen" op deze webpagina voor een overleden voorouder, begraven op dit kerkhof. Het graf hoeft niet meer daadwerkelijk aanwezig te zijn; op het de pagina Verdwenen of geruimde grafmonumenten kunt U geruimde graven aantreffen en "bijplaatsen".

Stuur of mail een foto (kopie) van het graf en de gegevens van uw voorouder(s), naar webmaster@breurhenket.com.  Zo kan - met uw hulp - deze website verder uitgebouwd worden. Heeft U nog oude bidprentjes (doodsprentjes of gedachtenisprentjes)? Deze zijn ook welkom. Wilt U dat een foto van een graf van een persoon geboren nŠ 1900 verwijderd wordt, b.v. uit privacyredenen, laat dat dan ook even weten.